Kako ohraniti konkurenčno prednost, ki vas dela drugačne in boljše?

Konkurenčna prednost je tista, ki nas razlikuje od drugih in nam na določenem področju prinaša prednost. Pomembno je, da to ohranjamo, negujemo in redno izpostavljamo. Le tako bodo obstoječi in potencialni kupci vedeli kakšno dodano vrednost lahko za njih ustvarimo.

Vaša konkurenčna prednost je lahko vaš edinstven poslovni proces, inovativen poslovni model, kakovosten produkt, stroškovna učinkovitost, drugačnost ali drugo. Ne glede na to, kaj vaša konkurenčna prednost je, pa ne smete dopustiti, da se je zaradi prilagajanja različnim faktorjem, odpoveste. Pogosto se dogaja, da programske rešitve, ki jih podjetja uporabljajo, ne sledijo poslovnim procesom podjetja, saj so zasnovane tako, da zadovoljujejo čim večje število uporabnikov. V teh primerih se morajo podjetja prilagoditi programski rešitvi in lahko tako izgubijo konkurenčno prednost.

Se vam je že zgodilo, da ste morali nek poslovni proces v vašem podjetju spremeniti, ker ga obstoječa poslovna programska rešitev ni podpirala? Ste morali zato začeti stvari delati drugače, čeprav morda ne tudi boljše? To se pogosto dogaja, ko se podjetja odločajo sicer za kakovostne, vendar toge programske rešitve. Mi pa smo v tem našli našo konkurenčno prednost.

Skozi zgodovino smo pridobili ogromno izkušenj in znanja iz različnih industrij, ki smo jih vpeljani v naše rešitve. Za posamezne stranke rešitve prilagajamo tako, da kar se da najbolj podpirajo njihov proces in jim tako omogočajo nadaljnji razvoj, rast in ohranitev konkurenčne prednosti. Skupaj z našimi uporabniki smo razvili dodatke, ki so še izboljšali njihovo poslovanje in povečali učinkovitost.

Ne odpovejte se svoji konkurenčni prednosti in drugačnosti zgolj zato, ker je vaša programska rešitev ne podpira! Najboljši smo prav v prilagajanju rešitev tako, da kar se da najbolj podpirajo drugačnost naših strank. Pogovorite se z nami in skupaj bomo našli rešitev!