Smo prejemniki Zlate bonitetne odličnosti AAA

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da smo letošnji prejemnik Zlate bonitetne odličnosti AAA. V podjetju InIn d.o.o. že vrsto let razvijamo poslovne programske rešitve, ki rastejo z našimi strankami in jim s tem pomagajo ustvariti večjo dodano vrednost. Individualni pristop in fleksibilnosti, ki ga naši uporabniki najbolj cenijo, nas je pripeljal do današnjih uspehov.

Po aktualnih finančnih in gospodarskih dosežkih nas bonitetna hiša Bisnode uvrša med prejemnike Zlate bonitetne odličnosti AAA oziroma med 1,6% najboljših pravnih oseb v Sloveniji. Zlato bonitetno odličnost AAA v Sloveniji dosega zgolj 2.648 od približno 167.703 registriranih podjetij. Certifikat zlate bonitetne odličnosti je za nas priznanje in dokaz, da delamo prave stvari in smo na pravi poti. Daje nam motivacijo in zagon za naprej, da bomo tudi v prihodnje zasledovali zastavljene cilje in izpolnjevali našo vizijo. Našim strankam bomo še naprej nudili kakovostne produkte in storitve, ter se zavzemali za digitalizacijo poslovanja in vlagali v inovacije, ki bodo nam in našim strankam pomagale do še boljših rezultatov.

Več o certifikatu si lahko preberete tukaj, utrinke iz dogodka, kjer smo certifikat prejeli pa najdete tukaj.

Hvala vsem strankam, partnerjem in dobaviteljem, da ste del naše zgodbe!

Vsi, ki še niste del naše zgodbe, preverite našo ponudbo in to postanite. Zagotovite svojemu podjetju najboljšo storitev in individualen pristop in ne bodite zgolj številka pri vašem dobavitelju programske opreme in storitev. Več o naši  ponudbi preberite tukaj.