Maloprodaja in veleprodaja tekstila

Programska rešitev za trgovine s tekstilom vseh velikosti, ki ponuja širok nabor funkcionalnosti s katerimi lahko posodobite vašo maloprodajo, privabite kupce in prodate več.

Prodajte več

Privabite nove in obstoječe kupce z raznimi akcijami in popusti, ki jih lahko sami enostavno vnašate v sistem.

Povečajte zadovoljstvo kupcev

Kupce nagradite za njihov zvestobo s popusti in akcijami na njihovi kartici zvestobe.

Avtomatizirajte trgovino

Sistem je povezljiv s spletno trgovino, ki vam omogoča prikaz aktualnih artiklov, cen in zaloge.

Lastnosti, ki vas bodo navdušile

Kartica zvestobe

Povečajte zvestobo vaših kupcev in njihovo zvestobo ustrezno nagradite z uvedbo kartic zvestobe.

Pri nas ne boste le številka

Poleg hitre in kakovostne implementacije svojim strankam zagotavljamo hitru odzivnost, visoko strokovnost in individualen pristop.

Paket promocij

Sistem vsebuje modul Promocije, ki vam omogoča oblikovanje in prilagajanje različnih akcij, promocij in drugih oblik trženjskih aktivnosti za privabljanje kupcev.

Odlična povezljivost

Sistem je povezljiv in zna komunicirati z različnimi sistemi, ki jih uporabljajo podjetja v trgovski industriji in tako omogoča avtomatizirano poslovanje.

Kartica zvestobe

Želite povečati število vaših zvestih kupcev?

Sistem zagotavlja direktno povezljivost blagajne s sistemi kartice zaupanja ali »company« karticami in tako omogoča obračunavanje bonusov prodaje, zbiranje točk, zbiranje popustov, pregled prodaje po kupcih, razne analize prodaje ter ostale aktivnosti, ki jih kartice zaupanja omogočajo.

Paketi promocij

Želite povečati število strank in s tem prodajo?

Dobre akcije in vabljivi popusti pritegnejo kupce in zato vam sistem omogoča, da sami oblikujete promocije, s katerimi boste privabili večje število kupcev. Oblikovanje popustov je enostavno in je možno na ravni posamezne trgovine ali vseh trgovin, na ravni posameznega izdelka, blagovne znamke, dneva v tednu, ure v dnevu, kombinacije izdelkov in mnogo drugega.

Prijavite se na naše E-novice

Vedno smo vam na voljo

Si želite poslovati brezskrbno?

Z dodatno storitvijo vzdrževanja vam ponujamo pomoč preko e-maila ali telefona, izobraževanje, skrbnika, manjše prilagoditve, zakonske spremembe in nadgradnje. Če želite, da smo vam vedno na voljo in da zakonske spremembe ne bodo vaša skrb, je to odlična rešitev za vas.

Odlična povezljivost

Želite, da je vaša maloprodaja avtomatizirana in moderna?

Integracija sistema s sistemi za avtomatično izmenjavo podatkov omogoča in zagotavlja elektronski prevzem blaga ali naročila blaga in vam tako prihrani ogromno časa. Poleg tega pa omogoča povezavo s spletno trgovino in tako zahteva zgolj en vnos vseh podatkov v sistem, ki pa se nato, aktualizirani, prikazujejo v spletni trgovini.

Zagotovite si brezplačno predstavitev sistema