Ta mesec ne spreglejte uporabnih novosti za uporabnike IPSPlus in spoznajte spletno aplikacijo za planiranje delovnega časa.

December 2018 / InIn d.o.o.

Leto 2019 je pred vrati

Vsem našim partnerjem in uporabnikom želimo obilo uspeha v prihajajočem letu in se vam hkrati zahvaljujemo za zvestobo in zaupanje v letošnjem letu.
Leto 2018 se počasi izteka in ko se ozremo nazaj nas veseli, da imamo tolikšno število zadovoljnih uporabnikov, ki v našem individualnem pristopu ter stokovnosti, vidijo prednost za svoje podjetje in z našimi fleksibilnimi rešitvami vsakodnevno opravljajo svoje naloge…

Spletne rešitve za prihodnost

TA STUDIO: Planiranje delovnega časa in evidenca prisotnosti zaposlenih

Številna podjetja se sprašujejo zakaj je planiranje in evidenca delovnega časa sploh pomembna. Odgovor ni v prvi vrsti nadzor nad zaposlenimi, temveč boljše planiranje, lažja in hitrejša priprava ur za obračun plač, boljša organiziranost dela ter manj nadurnega dela.

Aktualno za uporabnike IPSPlus

Skrajšajte čas inventur za kar 60%

Vstopili smo v zadnji mesec letošnjega leta in številna podjetja so začela z izvajanjem velikih inventur. Izvajanje inventur poteka na različne načine, to opravilo pa si lahko olajšate predvsem z uporabo prenosnih terminalov oziroma čitalcev, ki avtomatizirano zajemajo črtno kodo artikla. Gre za prenosne terminale, ki bazirajo na logiki črtne kode, kot identifikacije artikla in omogočajo vnos količine v trenutku štetja. Podjetja, ki uporabljajo tovrstne čitalce pravijo, da se je njihov čas za izvedbo inventure vsaj razpolovil, hkrati pa se je točnost inventur povečala za približno 40%…

Sledenje lotom v proizvodnem in skladiščnem procesu

Kot novost znotraj našega IPSPlus-a vam predstavljamo spremljanje zalog materiala in proizvodov po lotih oziroma saržah. Številna podjetja so dandanes primorana zagotoviti sledenje po saržah, predvsem tista, ki se ukvarjajo s proizvodnjo ali distribucijo proizvodov s krajšim rokom trajanja.