Pridobite nepovratna sredstva za investicijo v nadgradnjo elektronskega poslovanja

Drugi rok za oddajo vloge za pridobitev nepovratnih sredstev za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja se vztrajno bliža. Sredstva so na voljo vsem malim in sredje velikim podjetjem, ki želijo investirati v elektronsko izmenjavo podatkov med partnerji, v novo spletno stran, spletno trgovino in podobno. To je odlična priložnost, da si zagotovite kar do 70 % vrednosti celotne investicije v obliki nepovratnih sredstev. 

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja malim in srednje velikim podjetjem omogoča pridobitev nepovratnih sredstev v višini do 30.000 EUR za storitve zunanjih izvajalcev. V sklopu tega razpisa se sofinancira 70 % stroškov za nadgradnjo elektorskega poslovanja, izdelavo spletne strani in spletne trgovine ter izobraževanje in krepitev kompetenc.

Rok za oddajo vloge je 1.10.2019. Več informacij o namenu in ciljih razpisa ter pogojih prijave lahko najdete na uradni strani razpisa.

V kolikor vas prijava na razpis zanima in bi želeli več informacij o tem, kako vam lahko mi pomagamo pri vzpostavitvi ali nadgradnji elektronskega poslovanja, nas pokličite na 02 534 14 10 ali nam pišite na inin@inin.si.