Predstavljamo vam novo podobo in prenovljeno spletno stran

Tudi v podjetju InIn sledimo trendom in ohranjamo stik s časom.  V zadnjem obdobju smo raziskave in razvoj skoraj v celoti usmerili izven okvirov klasičnih namiznih ERP rešitev in se podali na pot razvoja spletnih rešitev za podjetja. V skladu z večjimi spremembami v strategiji in usmerjenosti podjetja, smo se odločili, da posodobimo tudi, že več kot 26 let staro, grafično podobo podjetja.  

Pri oblikovanju nove podobe so nas vodile značilnosti obstoječe podobe, saj smo pod okriljem te, uspešno poslovali več kot 26 let. Ohranitev modre barve je bila prva izbira, kajti modra barva nas povezuje z našimi glavnimi značilnostmi: kakovost, zaupanje in zrelost. Kot ponudnik kakovostnih poslovnih programskih rešitev, se vidimo kot dolgoročen, zaupanja vreden partner naših strank. Podobo smo opremili z več odtenki modre barve in novo obliko – šesterokotnikom in s tem ponazorili širitev na nova področja in spremembo miselnosti.

V sklopu sprememb celostne grafične podobe smo posodobili tudi našo spletno stran, ki vas vodi čez opise naših rešitev ter glavnih prednosti, ki jih kot uporabnik rešitev lahko pridobite. Del naše spletne strani je tudi Blog, kjer lahko sledite novostim na področju tehnologije, zakonodaje in poslovanja podjetij ter spremljate predstavitve inovativnih rešitev, ki jih za vas razvijamo v podjetju InIn.

Nova spletna stran podjetja je na voljo na tej povezavi >> www.inin.si. Nov logotip podjetja InIn ter glavnega produkta IPSPlus pa si lahko ogledate spodaj.