Office 365: Sodobna pisarna v posebni ponudbi

Maj 2019 / InIn d.o.o.

Si tudi vi želite narediti korak naprej in izkoristiti vse prednosti, ki vam jih omogoča sodobna pisarna v oblaku Office 365? Sedaj lahko izkoristite posebno ponudba, ki vam prinaša popust vse do 300 EUR ob sklenitvi najemniškega razmerja. Za vse tiste, ki pa še ne poznate dobro te napredne rešitve, smo za vas v nadaljevanju pripravili predstavitev glavnih prednosti in funkcionalnosti, ki jih Office 365 združuje.

Kaj vključuje Office 365?

Office 365 je sinonim za moderno pisarno in sledi glavnim trendom modernih tehnologij. Office 365 združuje orodja, ki jih uporabljate na dnevni ravni in jim dodaja sodobno noto ter uporabniku omogoča brezskrbno delo. Orodja, ki jih vključuje Office 365, so Word, Excel, PowerPoint in ostale Microsoftove rešitve, ki pa so vam poleg namiznih različic, na voljo tudi v spletnih izvedbah. S pomočjo spletnih verzij lahko dostopate in urejate svoje dokumente tudi izven pisarne in na vaših mobilnih telefonih.

Poleg vključenih Microsoftovih orodij  nudi Office 365 tudi nekatere storitve. Kot eno najpomembnejših izpostavljamo shranjevanje in varnost podatkov. Vaši podatki in dokumenti so varno shranjenih v oblaku OneDrive, kamor lahko shranjujete tudi druge dokumente in pomembne podatke. Vsak uporabnik ima na voljo do 1 TB prostora.

V sklopu sodobne pisarne Office 365 lahko upravljate in gostujete tudi vašo e-pošto. Rešitev Exchange, ki je že vključena v Premium paket, vam omogoča upravljanje s celotno e-pošto podjetja, kar pomeni tudi shranjevanje in arhiviranje pošte, dodajanje novih naslovov, upravljanje s pravicami in podobno.

Poleg ostalih rešitev vključuje Office 365 tudi rešitev SharePoint, ki predstavlja Intranet znotraj podjetja, rešitev Microsoft Teams za skupinsko delo v podjetju, rešitev Microsoft Booking za upravljanje z rezervacijami ter Microsoft Planner za upravljanje opravil.

Kaj so glavne prednosti?

Glavna prednost uporabe Office 365 je nedvomno to, da lahko do svojih podatkov in dokumentov dostopate ter jih urejate od koderkoli in kadarkoli. Vaša Office orodja bodo vedno v najnovejših verzijah ter jih boste lahko uporabljali tudi v spletni različici in na mobilnih napravah. Poleg tega je v vse pakete že vključen kar 1 TB prostora za shranjevanje podatkov v oblaku OneDrive, ki ob velikih količinah podatkov, ki se vsakodnevno tvorijo v podjetjih, pride zelo prav. Ne smemo pa pozabiti tudi na e-pošto, ki je z uporabo Exchange-a vedno na varnem in nemoteno deluje.

Koliko stane Office 365?

Rešitev je zasnovana kot storitev in tako temelji na mesečnem najemu, ki se začne pri 4,20 EUR na uporabnika na mesec. Višina mesečnega najema je odvisna od paketa in načina plačila (mesečno ali letno). Na primer Office 365 Business Premium, ki vključuje poleg namiznih različic Office orodij, tudi spletne različice, storitev e-pošte, prostor za shranjevanje OneDrive, Share Point in drugo, stane 10,50 EUR na uporabnika na mesec (letno plačilo).

POSEBNA PONUDBA

Ob sklenitvi najemniškega razmerja do 28.6.2019 pa lahko izkoristite posebno ponudbo, ki vam prinaša vse do 300 EUR enkratnega popusta. Posebna ponudba velja za vsa podjetja z 10 do 50 uporabniki, višina popusta pa je odvisna od izbranega paketa in števila uporabnikov.