Mi smo odlični, bodite z nami odlični tudi VI!

Že četrto leto zapored smo prejemnik bonitetne odličnosti AAA, ki jo podeljuje priznano mednarodno podjetje Bisnode. Letošnje leto smo po zaslugi triletne zlate odličnosti, prejeli najvišnje priznanje Platinasta odličnost AAA. Zavedamo se, da brez odlične ekipe, vztrajnosti ter kvalitetnega dela, to ne bi bilo mogoče. Še posebna zahvala gre vam, našim zvestim strankam, ki vsakodnevno uporabljate naše programske rešitve in v nas prepoznate zanesljivega in odličnega partnerja za vašo rast in razvoj.

Kaj o dosežku pravi naš direktor?

Sodite med 1,5 % najbolj uspešnih, poštenih, zanesljivih podjetij v Sloveniji. Kaj vam osebno pomeni biti odlični?

Postati in biti odličen ni zgodba, ki bi jo lahko strnili v nekaj besed. To je splet odličnih ljudi, neizmernega truda in sreče, ki morajo skozi čas delovati sinhrono. Le tako lahko podjetje zabeleži 29 let uspešnega poslovanja in rasti. Ko se ozrem nazaj, ne vidimo zgolj uspehov in certifikatov odličnosti, vidim predvsem nešteto izzivov s katerimi smo se soočili in jih v ekipnem duhu uspešno rešili. Ti so nas vodili do današnjega dne, ko se lahko pohvalimo z neprecenljivi izkušnjami in uspešnim poslovanjem. Vse to in še več odražajo tudi priznanja za odličnost, še posebej letošnje platinasto priznanje, ki nas uvršča v sam vrh odličnih podjetij in odraža predvsem naš pristop do posla, ki temelji na poštenosti in zanesljivosti. Še več, tovrstno priznanje nam daje nov zagon in motivacijo, da pogumno zakorakamo v obdobje novih tehnologij in se sočimo z menjavo generacij.

Kaj menite, da vaše podjetje diferencira od ostalih?

Večina podjetij išče svoje prednosti v produktih, ki jih ponujajo, naša prednost pa je v znanju in individualnem pristopu, ki so ga deležni naši uporabniki. Že od začetka našega obstoja si prizadevamo ponuditi nekaj več, kot le programsko rešitev. Želimo, da naš produkt reši izzive s katerimi se soočajo podjetja ter so temelj njihove rasti in razvoja. Naš razvoj deluje s ciljem čim večje avtomatizacije poslovnih procesov, kar nam omogočata predvsem fleksibilnost naših produktov ter dobra povezljivost na specializirane sisteme. Skozi čas sta nam naš način dela in sam produkt omogočala hitro prilagajanje spremembam trga in potreb uporabnikom.

Z vsemi izkušnjami, ki jih imate, kakšen bi bil danes vaš nasvet mladim, ki stopajo v svet podjetništva?

V podjetništvu praviloma ni uspeha brez ogromno vloženega truda in časa ter številnih padcev po katerih se je potrebno pobrati in boriti naprej. Pot je vse prej kot lepa in enostavna, lahko pa povem, da je občutek, ko dosežeš cilje in si lahko postaviš nove, še višje, vreden truda. Mladim bi svetoval, da naj svoj posel delajo pošteno, da naj tvegajo, vendar z mero občutka, da naj poslušajo svojo intuicijo ter delajo nekaj v kar verjamejo. Ustvarijo naj si ekipo, ki bo verjela z njimi in skupaj bodo lahko dosegli marsikaj. Tako sem delal jaz in moja ekipa, priznanja in dolgoletna tradicija pa pričajo o tem, da je to lahko eden izmed receptov za uspeh. Zavedati pa se moramo, da je uspešno podjetništvo recept mnogih sestavih.

Kako lahko vi (p)ostanete odlični skupaj z nami?

Dologoletna tradicija, številni uspešno zakjučeni projekti ter zadovoljne stranke so odraz naše kvalitete in zanesljivosti. Malim in srednje velikim podjetjem nudimo fleksibilen centralni ERP sistem, ki omogoča povezovanje na specialistične sisteme (skladišče, proizvodnja, B2B trgovina,…) za avtomatiziran pretok podatkov in optimizacijo delovnih procesov.

Več o naši ponudbi preberite na naši spletni strani ali nas pokličite.