Javni Zavod

Sistem pokriva celotni finančni del poslovanja javnega zavoda in je specializiran za vodenje poslovanja domov za starejše. Naše storitve zajemajo odlično podporo uporabnikom, skladnost z zakonskimi zahtevami in visoko kakovost delovanja sistema.

Finančno poslovanje

Vodenje prejetih faktur, fakturiranje oskrbovancem, izdajanje drugih računov, vodenje davčne knjige, knjiženje in ostale funkcije finančnega poslovanja.

Plače in kadrovska evidenca

Podrobna kadrovska evidenca in obračun plač na podlagi uvoženih podatkov iz sistema za evidenco delovnega časa.

Odlična povezljivost

Sistem se odlično dopolnjuje in povezuje s programom za socialo, ki ga uporabljate v vašem zavodu in vam tako prihrani ogromno administrativnega dela.

Lastnosti, ki vas bodo navdušile

Prilagodljiv za specifike

Delovanje sistema je lahko prilagojeno zahtevam vašega proizvodnega procesa, saj se sistem ponaša z veliko fleksibilnostjo in prilagodljivostjo.

Rešitve temeljijo na izkušnjah

Naše rešitve imajo vgrajeno znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili z implementacijo lastnih programskih rešitev v že več kot 18 domov za starejše.

Vse na enem mestu

Sistem zajema številne module, ki pokrivajo širok nabor funkcionalnosti. Tako boste za svoje poslovanje potrebovali eno rešitev.

Podpiramo vašo drugačnost

Je vaš poslovni proces specifičen in vas običajne rešitve ne dohajajo?

Naj vas specifike vašega poslovnega procesa ne skrbijo. Najboljši poslovni sistem je za vas tisti, ki podpira vašo drugačnost. Večino funkcionalnosti sistema se lahko prilagodijo potrebam vaših procesov. Ohranjanje konkurenčne prednosti še nikoli ni bilo enostavnejše.

Znanje in izkušnje

Si želite programske rešitve, ki so preverjene in so prilagojene vašemu področju?

Z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili skozi implementacijo lastnih programskih rešitev v več kot 18 domov za starejše in nato vgradili v naš sitem, vam zagotavljamo, da boste lahko poslovali brezskrbno. Sistem vam bo nudil odlično podporo vašemu poslovanju, mi pa bomo skrbeli, da bodo uporabniki zadovoljni.

Prijavite se na naše E-novice

Vedno smo vam na voljo

Si želite poslovati brezskrbno?

Z dodatno storitvijo vzdrževanja vam ponujamo pomoč preko e-maila ali telefona, izobraževanje, skrbnika, manjše prilagoditve, zakonske spremembe in nadgradnje. Če želite, da smo vam vedno na voljo in da zakonske spremembe ne bodo vaša skrb, je to odlična rešitev za vas.

Celovitost in povezovanje

Si želite, da je vaše celotno poslovanje pokrito z eno rešitvijo?

Sistem je sestavljen iz številnih modulov, ki lahko pokrijejo večino področij vašega poslovnega procesa. Od finančnega poslovanja, do plač, osnovnih sredstev in mnogo drugih področij je zajetih v eni programski rešitvi. Tako boste prihranili ogromno časa in denarja, ker bomo mi poskrbeli za podporo celotnega sistema in se boste izognili poslovanja z več dobavitelji programskih rešitev.

Zagotovite si brezplačno predstavitev sistema

Reference

Mnogi nam zaupajo