Avtoservis

Modernizirajte vaš avtoservis in optimizirajte vaše poslovanje. Celovita rešitev za vaš avtoservis, ki pokriva tudi vaše spremljevalne dejavnosti, kot sta trgovina in bar in se odlično dopolnjuje s spletnimi rešitvami za planiranje obiskov strank in obveščanje strank preko SMS sporočil ali e-maila.

Povečajte zadovoljstvo vaših strank

Obveščajte vaše stranke o prihajajočem servisu njihovega avtomobila, zahvalite se jim za obisk ali jim ponudite posebne ugodnosti – vse preko SMS sporočil. Hkrati pa jim prihranite čakanje s planiranjem obiskov.

Naj bo vaša delavnica vedno zasedena

Vpeljite sistem za planiranje obiskov vaših strank, jih o tem obveščajte in se tako izognite dolgim čakalnim vrstam in nezadovoljnim strankam. Hkrati pa zmanjšajte čas, ko je vaš servis prazen.

Prihranite čas z administracijo

Celovita rešitev za avtoservise to omogoča, saj ponuja enoten sistem za vodenje vašega servisa in za spremljevalne dejavnosti, hkrati pa podpira povezovanje in izmenjavo podatkov z drugimi sistemi.

Lastnosti, ki vas bodo navdušile

Planiranje obiskov strank

Modul za planiranje obiskov strank in spremljanja zasedenosti zaposlenih vam omogoča, da so vaši resursi enakomerno obremenjeni in stranke zadovoljne.

Obveščanje strank

Obveščajte vaše strank o rezervaciji termina, prihajajočem terminu in spremembi termina ali pa jim pošiljite zahvalno sporočilo in jih razveselite s popustom ob naslednjem obisku.

Celovitost je učinkovitost

Poleg avtoservisa lahko z našimi rešitvami pokrijemo tudi vaš bar, trgovino ali drugo dejavnost. S tem bo vaše poslovanje poenoteno in učinkovitejše.

Planirajte obiske vaših strank

Si želite, da je vaš avtoservis enakomerno zaseden?

Modul za planiranje vam omogoča, da planirate obiske vaših strank in hkrati spremljate zasedenost vaših resursov. Na eni strani enostavno in hitro poiščite proste termine in si zagotovite enakomerno zasedenost delavnice preko celega dne, na drugi strani pa ugotovite, kdaj ste najbolj zasedeni in najmanj zasedeni, koliko časa vaši zaposleni potrebujejo za določeno opravilo ali vrsto servisa in koliko servisov lahko izvedete v določenem času.

SMS obveščanje

Si želite biti v stiku z vašimi strankami?

V sklopu celovite rešitve za avtoservise se lahko odločite za SMS obveščanje vaših strank, ki je odlična priložnost za vzpostavitev dobrega odnosa s strankami. Stranke lahko obveščate o prihajajočem servisu, o novostih, o posebnih ponudbah ali jim pošljete zahvalno sporočilo za nakup. Vse to je avtomatizirano, sami pa določite kakšno sporočilo in kdaj bo dobila določena skupina vaših kontaktov. Ne pozabite – zadovoljna stranka se vrača.

Prijavite se na naše E-novice

Vedno smo vam na voljo

Si želite poslovati brezskrbno?

Z dodatno storitvijo vzdrževanja vam ponujamo pomoč preko e-maila ali telefona, izobraževanje, skrbnika, manjše prilagoditve, zakonske spremembe in nadgradnje. Če želite, da smo vam vedno na voljo in da zakonske spremembe ne bodo vaša skrb, je to odlična rešitev za vas.

Celovitost je učinkovitost

Imate poleg avtoservisa še trgovino in bar?

Poleg avtoservisa, lahko rešitve pokrivajo tudi druga področja vašega poslovanja. V primeru, da je vaš avtoservis nadgrajen s trgovino, barom ali drugo dejavnostjo, vam lahko ponudimo enostavno rešitev za vaše celotno poslovanje. Tako boste prihranili čas z združevanjem podatkov in prilagajanjem na več sistemov.

Zagotovite si brezplačno predstavitev sistema