Malo podjetje

Programska rešitev za mala podjetja, ki zajema davčno blagajno ter nabor vseh funkcionalnosti, ki jih potrebujete za poslovanje.

Lastnosti, ki vas bodo navdušile

Davčna blagajna

Zagotovite si moderno davčno blagajno, ki je enostavna za uporabo in je v skladu z zakonskimi zahtevami.

Mobilno poslovanje

Z izdajanjem računov ne bodite omejeni na vašo stalno lokacijo, zagotovite si mobilno izdajanje računov.

Cenovno dostopno

Programsko rešitev za mala podjetja vam ponujamo tudi v obliki mesečnega najema za zelo ugodno ceno.

Mobilna blagajna

Programska rešitev deluje tudi na mobilni tablici in tako vam omogoča obisk na sejmih, stojnicah, tržnici ali drugod izven vaše stalne lokacije.

Paketi funkcionalnosti

Prednastavljeni paketi vam omogočajo, da izberete funkcionalnosti, ki jih res potrebujete za poslovanje in tako ceno prilagodite vašim potrebam.

Vse na enem mestu

Od davčne blagajne do strojne opreme, vzdrževanja, podpore in prilagoditev sistema – vse na enem mestu.

Mobilna prodaja

Se udeležujete sejmov, prodajate izven vaše stalne lokacije?

Za udeležbo na sejmih, prodajo na tržnicah, terensko prodajo ali drugo obliko prodaje izven vaše stalne lokacije, lahko uporabljate davčne blagajne tudi na mobilni tablici, kjer je omogočena enostavna izdaja davčno potrjenih računov.

Paketi funkcionalnosti

Potrebujete zgolj davčno blagajno, ali kaj več?

Prednastavljeni paketi fukncionalnosti so prilagojeni vašim potrebam. Ali potrebujete zgolj davčno blagajno, želite voditi tudi zaloge, potrebujete tudi poročila? Izbirate lahko med paketi in izberete tistega, ki vam po funkcionalnostih in ceni najbolj ustreza.

Prijavite se na naše E-novice

Vedno smo vam na voljo

Si želite poslovati brezskrbno?

Z dodatno storitvijo vzdrževanja vam ponujamo pomoč preko e-maila ali telefona, izobraževanje, skrbnika, manjše prilagoditve, zakonske spremembe in nadgradnje. Če želite, da smo vam vedno na voljo in da zakonske spremembe ne bodo vaša skrb, je to odlična rešitev za vas.

Vse na enem mestu

Potrebujete programsko in strojno opremo?

To ni problem, ker poslujete lahko tudi v obliki gostovanja. Vse kar potrebujete za takšno obliko poslovanja je lastni računalnik in internetna povezava. Na ta način se izognete veliki začetni investiciji, cena pa se dprilagaja glede na potrebe posameznega uporabnika.