Računovodski servis

Modernizirajte vašo pisarno, vpeljite rešitve za učinkovitejše poslovanje in prihranek časa porabite za izvajanje storitev, ki vam in vašim strankam prinaša največjo dodano vrednost.

Povečajte učinkovitost in prihranite čas

Izognite se dvojnemu knjiženju dokumentov in z vašo stranko uporabljajte isti program za vodenje njihovega poslovanja v obliki gostovanja.

Od malih do velikih

Rešitev je primerna za vse velikosti računovodskih servisov. Vse potrebne funkcionalnosti so vgrajene v sistem, cene pa so prilagojene vašim potrebam.

Odlična povezljivost

Če vaše stranke nimajo enake programske rešitve, to ni problem, saj rešitve omogočajo hiter in enostaven uvoz in izvoz podatkov.

Lastnosti, ki vas bodo prepričale

Vse na enem mestu

Sistem združuje vse module in zagotavlja vse funkcionalnosti, ki jih potrebujete za vodenje poslovanja vaših strank.

Prihranek časa

Sodelujte z vašimi strankami in uporabljajte skupen program za vnos podatkov, tako se boste izognili dvojnemu delu in boste prihranili čas.

Fleksibilna cenovna politika

Ne glede na izbrani paket, sistem vsebuje vse funkcionalnosti in module, ki jih potrebujete, cena vašega paketa pa je odvisna od števila vaših strank.

Vse na enem mestu

Uporabljate različne sisteme za posamezna področja poslovanja?

Sistem ponuja vse module in funkcionalnosti, ki jih boste potrebovali za vodenje poslovanja vaših strank. Združuje sistem za fakturiranje, vodenje prejetih faktur, glavne knjige, davčne knjige, osnovnih sredstev, plač in kadrovske evidence.

Prihranek časa

Se soočate s problemi pri prenosu podatkov?

Vzpostavite si okolje, ki vam bo omogočilo prihranek časa. S strankami uporabljajte skupno rešitev in vnašajte podatke na eno mesto. Tako se boste izognili časovni stiski na koncu obdobja, strankam pa boste omogočili nenehni vpogled v njihove podatke.

Prijavite se na naše E-novice

Vedno smo vam na voljo

Si želite poslovati brezskrbno?

Z dodatno storitvijo vzdrževanja vam ponujamo pomoč preko e-maila ali telefona, izobraževanje, skrbnika, manjše prilagoditve, zakonske spremembe in nadgradnje. Če želite, da smo vam vedno na voljo in da zakonske spremembe ne bodo vaša skrb, je to odlična rešitev za vas.

Fleksibilna cenovna politika

Kvaliteta, ki je dostopna vsem

Rešitev vsebuje vse module in funkcionalnosti, ki jih potrebujete za vodenje poslovanja vaših strank in vse to vsebuje rešitev, ki jo boste prejeli. Cenovna politika je naravnana tako, da se prilagaja računovodskim servisom vseh velikosti.

Zagotovite si brezplačno predstavitev sistema