Poslujte brez papirnatega računa.

Rešitev za maloprodajo vam po novem omogoča, da v vaši trgovini, poslujete popolnoma brez papirnatega računa. Vaše stranke bodo prejele račun v elektronski obliki v spletno aplikacijo Fin4Green.

Kje so glavne prednosti?

 1. Prihranek papirja – med prvimi prednostmi je stroškovni prihranek na račun papirja za tiskanje računov. S tem, ko bo vaša stranka prejela račun v elektronski obliki, ki je enakovreden tiskanemu računu, se boste vi izognili porabi papirja za tiskanje računa.
 2. Zadovoljne stranke – stranke, ki so zadovoljne, se vračajo. S tem, ko jim boste omogočili, da imajo račun za uveljavljanje garancije vedno pri roki na svojem mobilnem telefonu, pa boste pri njih še povečali zaupanje do vas in vaših izdelkov.
 3. Napredna in okolju prijazna trgovina – z uvedbo elektronskega računa boste drugačni, naprednejši in boljši od konkurence, hkrati pa boste okolju prijazni in varčni.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Zakaj izbrati rešitev IPSPlus Trgovina?

Večja prodaja

Prodajte več z vpeljavo naprednih in drugačnih promocij in akcij, ki privabijo nove kupce in zagotavljajo večjo prodajo ter preko analiz spremljajte njihovo uspešnost.

Povezljivost

Na vaš centralni sistem pripojite rešitev za maloprodajo in si zagotovite nemoten in avtomatiziran prenos podatkov med več sistemi ter se tako izognite nepotrebnim napakam.

Prihranki

Z digitalizacijo in avtomatizacijo prodajnega procesa in vpeljavo elektronskega poslovanja bodo zahteve po administraciji minimalne, učinkovitost pa večja.

Celovitost

Poleg rešitve za maloprodajo, je možna tudi vpeljava rešitve za veleprodajo in materialnega poslovanja ter financ, ki skupaj tvorijo celovito rešitev za vaše trgovsko podjetje.

Kakovost

Dolgoletna tradicija razvoja in implementacije rešitev za maloprodajo se odraža v odličnem in celovitem produktu s številnimi uporabnimi funkcionalnostmi ter prvovrstni storitvi.

Centralno vodenje poslovanja.

Rešitev za maloprodajo je primerna za manjša trgovska podjetja z eno ali dvema lokacijama, kot tudi za večja trgovska podjetja oziroma trgovske verige.

Nabor funkcionalnosti in sodobna tehnologija omogočata, da večje trgovsko podjetje posluje in upravlja vse trgovine iz ene centralne lokacije. Tako se vsi šifranti in ostali podatki znotraj sistema urejajo na enem mestu in se sproti posodabljajo na vseh ostalih lokacijah. Trgovine so preko on-line mreže neprestano povezane s centralno bazo.

Programska rešitev se ponaša z možnostjo direktne povezave na večje ERP sisteme, kot sta na primer SAP in Dynamics NAV. Poleg tega pa omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti, kar predstavlja veliko prednost za večja podjetja, katera si želijo maloprodajno rešitev s specifikami, ki pa so po navadi v večjih ERP sistemih nemogoče ali predrage.

Manjša trgovska podjetja pa lahko izkoristijo prednost celovite rešitve, ki jim poleg vodenja trgovine omogoča tudi vodenje nabave, financ in ostalih poslovnih procesov tovrstnega podjetja. Tako z eno rešitvijo obvladujejo vse.

Vas rešitev zanima? Bi želeli vedeti več?

Z veseljem se sestanemo z vami in vam jo predstavimo.

Kdaj je rešitev IPSPlus prava izbira?

 • Ste večje ali manjše trgovsko oziroma maloprodajno podjetje

  Rešitev je primerna tako za mala, kot tudi večja trgovska podjetja saj omogoča celovito pokritost poslovanja trgovskega podjetja, kot tudi odlično povezljivost na centralne ERP sisteme.

 • Želite specifike, ki jih obstoječa rešitev ne ponuja

  Posebne, nove funkcionalnosti ter prilagodljivost za specifike, ki jih večina rešitev ne omogoča, so z našo rešitvijo mogoče.

 • Potrebujete rešitev, ki bo rasla z vami

  Ste hitro rastoče podjetje, vaša trenutna rešitev pa ne sledi vašim novim in drugačnim zahtevam, ki so ključnega pomena za nadaljnjo rast in razvoj.

 • Potrebujete rešitev, ki vam bo pomagala do večje prodaje

  S številnimi vgrajenimi funkcionalnostmi za pospeševanje prodaje, kot sta na primer promocijski modul in kartice zvestobe, boste lahko vašim strankam ponudili več.

 • Potrebujete odzivno in kakovostno storitev

  Vsem našim strankam zagotavljamo hitro in strokovno implementacija ter odzivno in kakovostno pomoč uporabnikom.

Kaj specializirana rešitev za trgovska podjetja zajema?

Promocijski modul

Prodajni asistent

Kartica zvestobe

Spletna trgovina

Mobilna prodaja

Panoge, kjer imamo največ izkušenj in znanja.

Maloprodaja tekstila

Panoga maloprodaje tekstila je soočena z veliko tuje konkurence tekstilnih gigantov, zato je zadovoljstvo kupca še tako pomembno. Z bogatim naborom funkcionalnosti v maloprodaji in blagovnem poslovanju vam rešitev zna pri tem zelo pomagati. Poleg ostalih specifik, bi izpostavili kartice zvestobe, ki vam pomagajo nagrajevati in s tem obdržati obstoječe kupce, promocijski modul, ki vam omogoča privabljati nove kupce z raznoraznimi popusti, ki jih lahko predlagate tudi sami in nenazadnje napredno vodenje zaloge artiklov po barvah in velikosti.

Maloprodaja naftnih derivatov

Z izkušnjami pridobljenimi na projektih za največje naftne družbe na Slovenskem, Hrvaškem, Srbskem in Črnogorskem trgu smo zgradili kakovosten sistem za maloprodajo na bencinskih servisih, ki se odlično povezuje z velikimi ERP sistemi, kot sta SAP in Dynamics NAV. Sistem je lahko prilagojen specifikam posameznega podjetja in tako omogoča hitro prilagajanje spremembam na trgu, ki jih večji sistemi, zaradi svoje kompleksnosti in obsežnosti ne morejo zagotoviti.

Maloprodaja in veleprodaja rezervnih avto-delov.

Panoga maloprodaje in veleprodaje rezervnih avto-delov vključuje številne specifike, ki jih programska rešitev mora podpirati. Z bogatimi izkušnjami pridobljenimi na projektih tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, Srbiji in v Črni Gori, smo zgradili rešitev, ki v celoti zadovoljuje potrebe tovrstnih podjetij vseh velikosti. Poleg osnovnih funkcionalnosti smo pokrili tudi specifične zahteve te industrije, kot so alternativni artikli, prodajni asistent, izračuni okoljskih taks in podobno.