Restavracija in Bar

Ponujamo vam vse, kar potrebujete za vašo restavracijo ali bar, na enem mestu. Celovita programska rešitev z inovativnimi dodatki, kvalitetna strojna oprema ter hitra in zanesljiva storitev podpore uporabnikom.

Skrajšajte čas od naročila do postrežbe

Z mobilnim naročanjem preko dlančnika ali mobilnega telefona lahko občutno zmanjšajte čas potreben za sprejem in izvedbo naročila.

Dobra organizacija vodi do boljše učinkovitosti

Vgraditve vizualnega prikaza miz v sistem vam omogoča boljšo organizacijo, enostavno rezervacijo miz, preglednost nad zasedenostjo in še mnogo več.

Pritegnite goste s posebnimi ponudbami

Sistem vam omogoča enostavno in hitro kreiranje raznih popustov in posebnih ponudb, s katerimi lahko pritegnete nove stranke, ali prepričate obstoječe, da vas ponovno obiščejo.

Paketi funkcionalnosti po meri

Od majhnega bara do verige restavracij – vse to lahko pokrijejo naše rešitve za restavracije in bare, temu primerna pa je tudi ponudba naših paketov.

Vse na enem mestu

Od programske rešitve do strojne opreme, vzdrževanje, podpore in prilagoditev sistema – vse na enem mestu.

Modernizacija in inovativnost

Povežite dele vaše restavracije med seboj z mobilnim naročanjem ter avtomatskim pošiljanjem naročil v bar in kuhinjo.

Od bara do verige restavracij

Paketi funkcionalnosti prilagojeni vašim potrebam

Ne glede na to, ali imate majhen bar ali verigo restavracij, so naše rešitve primerne za vas. Še več, rešitve so prilagojene vašim potrebam in posledično so tudi paketi fukcionalnosti, med katerimi lahko izbirate. Od preprostih rešitev, do specializiranih rešitev za večje gostinske obrate, tudi z več lokacijami.

Povežite dele vaše restavracije med seboj

Želite skrajšati čas od naročila do postrežbe?

Rešitev vam omogoča, da so vsi vaši deli restavracije med seboj povezani in tako vam omogočamo, da prihranite čas in povečate vašo učinkovitost. Prejeto naročilo natakarja je lahko takoj vidno v vašem baru in hkrati v vaši kuhinji.

Prijavite se na naše E-novice

Vedno smo vam na voljo

Si želite poslovati brezskrbno?

Z dodatno storitvijo vzdrževanja vam ponujamo pomoč preko e-maila ali telefona, izobraževanje, skrbnika, manjše prilagoditve, zakonske spremembe in nadgradnje. Če želite, da smo vam vedno na voljo in da zakonske spremembe ne bodo vaša skrb, je to odlična rešitev za vas.

Celovita ponudba

Prihranite čas in si zagotovite vse na enem mestu

Poleg programskih rešitev za bare in restavracije, vam ponujamo tudi ustrezno in preizkušeno strojno opremo. Ponudba je prilagojena vašim potrebam in je primerna za vse velikosti gostinskih lokalov.

Mobilno naročanje

Učinkovitost je ključnega pomena

V sklopu sistema za gostinske lokale vam ponujamo modul mobilno naročanje, ki zajema Android aplikacijo za mobilne telefone ali tablice s katero lahko hitro in enostavno zajamete naročilo, ga posredujete ločeno v bar in kuhinjo in izstavite račun.