Vse na enem mestu

Nismo zgolj razvijalci programske opreme, ponujamo vam mnogo več. Naša celovita ponudba poleg programskih rešitev zajema tudi strojno opremo, svetovanje na področju optimizacije programskih rešitev, pomoč uporabnikom, vzdrževanje in še mnogo več.

Celovita ponudba

Izognite se številnim kontaktnim številkam za pomoč uporabnikom in vzdrževanje v primeru težav. Mi poskrbimo za vsa IT področja, ki jih vaše podjetje potrebuje.

Povezovanje je prednost

Že imate programsko rešitev, ki pokriva jedro vašega poslovanja? Mi se znamo povezati na vse večje ERP sisteme in odlično pokrivamo specifične dele poslovanja ter jih prilagodimo vašim specifikam.

Znanje poslovnih procesov

V več kot 26 let dolgi tradiciji smo uspešno zaključili že več kot 1000 projektov in si tako pridobili neprecenljive izkušnje in znanje iz področja poslovnih procesov, ki so sedaj temelj za naše svetovalne storitve.

Kaj vam ponujamo?

Programske rešitve za različne industrije

Ponujamo vam programske rešitve, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in znanju in so primerne za različne industrije ter podjetja različnih velikosti. Lahko pokrivajo vaše celotno poslovanje ali le del vašega poslovanja, kot dodatek vašemu centralnemu ERP sistemu.

Svetovanje na področju optimizacije rešitev

V primeru, da se odločite za naše programske rešitve kot vaš centralni ERP sistem ali le kot dodatek vašemu obstoječemu sistemu, vam svetujemo v smeri optimizacije programskih rešitev ter možnosti izboljšav.

Strojna oprema z vzdrževanjem

V sklopu naše celotne ponudbe vam zagotovimo tudi strojno opremo po konkurenčnih cenah, ki vam jo pomagamo namestiti in pripraviti za uporabo ter jo kasneje vzdržujemo. V primeru kakršnih koli težav se lahko vedno obrnete na nas.

Povezljivost na velike sisteme

Imate v vašem podjetju MS Navision ali SAP? Vam omenjeni sistemi ne pokrivajo dela vašega poslovanja? Mi vam lahko zagotovimo rešitev za del vašega poslovnega procesa in poskrbimo za popolno povezljivost s centralnim sistemom.

Microsoft storitve in produkti

Kot Microsoft partner vam v sklopu naše ponudbe ponujamo tudi vse izdelke družine Microsoft Office in oblačne storitve Azure.

Prilagodljivost sistema

Potrebujete specifično rešitev, ki vam jo ostali ponudniki ne morejo zagotoviti? Naš sistem je popolnoma prilagodljiv za vaše specifike. Ne spreminjajte vašega poslovanja zaradi omejitev programske rešitve, izberite programsko rešitev, ki bo podprla vaše poslovanje.

Prijavite se na naše E-novice

Pogovorite se z nami o vaših potrebah