17.1.2022

Novela zakona o DDV: tiskani račun le še na zahtevo kupca

V soboto 22.1.2022 bo začela veljati novela Zakona o davku na dodano vrednost, ki med drugim prinaša ukinitev izročanja papirnega računa. Račun bodo prodajalci blaga in storitev kupcu izročili le na njegovo izrecno željo.

Kaj to pomeni iz vidika vaše programske rešitve?

Vsi uporabniki programskih rešitev podjetje ININ imate možnost nadgradnje Rešitve za maloprodajo v skladu z novelo Zakona o davku na dodano vrednost. Nova verzija rešitve uporabniku ob zaključku računa omogoča, da se odloči ali bo račun natisnil ali ne.

Vsi, ki želite nadgraditi vašo Rešitev za maloprodajo, nam to sporočite na inin@inin.si ali pa kontaktirajte vašega skrbnika. Za stranke z veljavno pogodbo o vzdrževanju je nadgradnja BREZPLAČNA.

Želite narediti korak k digitaliziji in kupcu omogočiti boljšo izkušnjo? 

Rešitev za maloprodajo je integrirana s sodobno mobilno aplikacijo NoPrintz, ki vašim kupcem omogoča prejemanje brez-papirnatega račun v samo aplikacijo. Kupec enostavno poskenira QR kodo in račun ga že čaka na njegovem mobilnem telefonu. Rešitev NoPrintz prinaša prednost tako za prodajalca, kot tudi za kupca. Več si preberite tukaj: NoPrinz.

Nadgradnja Rešitve za maloprodajo in integracija z mobilno aplikacijo NoPrinz je na voljo vsem uporabnikom. Naročila sprejemamo na inin@inin.si ali pa se obrnite na vašega skrbnika, ki vam bo z veseljem rešitev tudi predstavil.

Imate dodatna vprašanja ali vas morda zanima naša ponudba?

Izberite enega od spodnjih načinov in nas kontaktirajte. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

  02 534 14 10             prodaja@inin.si

ININ e-novice

Preberite tudi

Sledite nam