Polovno srečanje uporabnikov in parnerjev 2022

V sredo, 30.11.2022, smo na dogodku Poslovno srečanje uporabnikov in partnerjev 2022 gostili naše uporabnike in partnerje na Lovenjakovem Dvoru v Polani. Zbrane na dogodku je najprej nagovoril lastnik podjetja In In d.o.o., g. Bojan Rožman, ki je izrazil navdušenje nad odlično udeležbo ter se zahvalil za dosedanjo podporo in sodelovanje.

V sklopu uradnega dela dogodka smo predstavili številne zanimive teme in produkte ter funkcionalnosti rešitev, ki so del vsakdana naših uporabnikov. V prvem sklopu predavanj smo uporabnike seznanili s prednostmi digitalizacije procesa evidence delovnega časa in predstavili našo spletno aplikacijo za enostavno ali napredno vodenje evidence v malih in srednje velikih podjetjih – TA Studio. Nato smo predstavili zakonodajne spremembe na področju plač, ki so aktualne v letošnjem letu in tiste, ki nas čakajo v naslednjem letu. Prvi sklop smo zaključili s predavanjem našega partnerja ESET Slovenija, ki je udeležencem predstavil pomen varnosti podatkov in sodobne rešitve za povečanje kibernetske varnosti v podjetjih.

Na dogodku se nam je pridružila posebna gostja, ki je izvedla eno najbolj priljubljenih in najpogosteje izvedenih predavanj v Sloveniji. To je ga. Polona Požgan s predavanjem “Prijazno je biti prijazen”. Nedvomno je popestrila celoten dogodek in požela veliko navdušenja med udeleženci.

Po krajšem odmoru je sledil drugi sklop predavanja, kjer pa smo predstavili nove funkcionalnosti našega ERP sistema IPSPlus. Vse predstavljene funkcionalnosti pomagajo podjetjem do digitalizacije procesov in optimizacije poslovanja, poleg tega pa zagotavljajo lažji prehod v brezpapirno poslovanje. Izpostavili smo tudi pomen analize podatkov in možnosti, ki jih ponuja vgrajeno orodje za poslovno analitiko. Sledilo je predavanje partnerskega podjetja ZZI d.o.o., ki je predstavilo rešitev za varno elektronsko izmenjavo e-dokumentov BizBox.

Zadnji del uradnega dela pa smo posvetili našemu novemu spletnemu produktu za vodenje poslovanja mikro in malih podjetij. Imenujemo ga BLU. Gre za sodobno in napredno “All-in-one” rešitev, ki v celoti digitalizira poslovanje malega podjetja in lastniku ali vodji omogoča popoln nadzor. Kadarkoli in kjerkoli.

Uradnemu delu dogodka pa je sledil še družabni del, kjer smo proslavili našo 32-obletnico obstoja in uspešnega poslovanja podjetja ter se družili ob dobri hrani in pijači. Za še posebej prijetno vzdušje pa je poskrbel g. Marjan Farič na saksofonu. Zahvaljujemo se tudi Lovenjakovemu dvor za gostoljubje in dobro postrežbo.

ININ e-novice

Preberite tudi

Sledite nam