29.06.2021

NOVO: Mobilna aplikacija za zajem QR kode in fotografij

Nabor naših digitalnih rešitev se širi. Tokrat smo pripravili novost za vse uporabnike sistema IPSPlus. Gre za mobilno aplikacijo SCAN Studio, ki deluje na vseh Android in Apple mobilnih napravah in bo omogočila pomemben korak k digitalizaciji procesov vašega podjetja.

Kaj omogoča in kako deluje mobilna aplikacija SCAN Studio?

Nova mobilna aplikacija omogoča, da določenemu dokumentu ali postavki (objektu) znotraj vašega sistema IPSPlus dodate poljubno število fotografij. Dodajanje fotografij je zelo preprosto in mobilno. Z uporabo mobilne naprave in mobilne aplikacije SCAN Studio naredite fotografije ter jih z enim klikom pošljete v bazo podatkov, kjer se ustrezno razporedijo na željeni dokument ali drug vezni objekt. Dokument, na katerega želite vezati fotografije, lahko določite preprosto tako, da skenirate QR kodo na dokumentu.

Primeri uporabe

Avtoservis – fotografiranje avtomobila pred servisom

Kot zelo pogost primer uporabe mobilne aplikacije v praksi lahko navedemo preventivno fotografiranje avtomobila pred izvedbo servisa. S tem se zaščitite pred morebitnimi obtožbami o poškodovanju vozila med izvajanjem storitve. Postopek je zelo preprost: na servisnem nalogu z mobilno aplikacijo zajamete QR kodo, nato naredite določeno število fotografij in jih pošljete v IPSPlus. Ob prikazu delovnega naloga v sistemu IPSPlus lahko uporabnik vedno odpre in prikaže vezane fotografije.

Primer dostopa do fotografij (dokumentov) na delovnem nalogu

Najem vozil – fotografiranje osebnih dokumentov

Pri določenih dejavnostih je fotografiranje osebnih dokumentov obvezno, recimo vozniškega dovoljenja za najem vozil. Če je stranka ponavljajoča, lahko to uporabnik stori ob prvem obisku s pomočjo mobilne aplikacije ter fotografijo shrani na stranko. Ob vsakem naslednjem obisku zgolj preveri obstoj fotografije in nadaljuje z delom.

Vse dejavnosti – zajem dokumentov

Pri delu na terenu se še vedno pojavlja velika količina fizične dokumentacije. Da te dokumente enostavno pretvorite v digitalno obliko jih lahko fotografirate (skenirate) in vežete na dokument znotraj sistema. Tako imate poleg knjiženega dokumenta priloženo tudi fotografijo fizičnega dokumenta. Za to pa ne potrebujete optičnega bralnika (skenerja), zgolj mobilni telefon ali tablico in mobilno aplikacijo SCAN Studio.

Druge možnosti uporabe

Ker je sama aplikacija zasnovana tako, da je možno nastaviti poljuben dokument ali drugi vezni objekt znotraj sistema IPSPlus, so možnosti uporabe zelo široke. Lahko se uporabi na vseh področjih, kjer bi želeli zajeti in dodati fotografije k določenemu dokumentu ali objektu znotraj sistema. Lahko je to stranka, artikel, delovni nalog, račun, dobavnica, ali kar koli drugega. Izbira je vaša.

Imate idejo, kako bi vi uporabili mobilno aplikacijo SCAN Studio, da digitalizirate določen proces v vašem podjetju? Pišite nam na prodaja@inin.si ali pa nas pokličite na (02) 534 14 27 in z veseljem bomo prisluhnili vaši potrebi in predlagali rešitev.

Imate dodatna vprašanja ali vas morda zanima naša ponudba?

Izberite enega od spodnjih načinov in nas kontaktirajte. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

  02 534 14 10             prodaja@inin.si

ININ e-novice

Preberite tudi

Sledite nam